Postup přípravy
Krok 1: Lístky natrháme na menší kousky a spolu s cukrem třeme v hrubším hmoždíři. Chvíli to trvá, musíte mít trochu trpělivosti. Já jsem ve finále ještě malinko projela tyčovým mixérem, ale ne moc nebo z toho bude ve finále cukr moučkový :-)
Zveřejněno 18. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátovo - meduňkový cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7z8
Moje poznámka
Mátovo - meduňkový cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7z8
Nejnovější recepty
Hamburgery s trhaným„fejkovým”masem
Přidáno před 10 minutami
Čokoládový fondant
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno 28. 4. 2025 12:17
Chřestová polévka
Přidáno 28. 4. 2025 12:03
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 28. 4. 2025 11:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený jablečný dort
masarykoele před 25 minutami
Rajčatová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka se sýrem
Slavista62 před 1 hodinou
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Glapet před 2 hodinami
Teplý čočkový salát
TondaJ před 3 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
TondaJ před 3 hodinami
Vepřové kotletky s pepřovou omáčkou
prochajdam před 3 hodinami
Křehoučké jogurtové řízky
Kovisova před 4 hodinami
Halušky se zakysanou smetanou
ZboSy před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Nikolw před 6 hodinami
Tématické fráze:
mátovo meduňkový sirup,
mátovo meduňkový sirup recept,
medunkovy med,
voňavá meduňkovy sirup,
medunkovy kolac,
mátovomeduňkový sirup,
mátovo meduňková šťáva,
bylinky v cukru recept,
medunkový sirup za syrova,
mátovo-meduňkový sirup vařený,
diacukr na peceni,
sirup z máty za syrova,
meduňkový stava,
meduňkový med recept,
matovo salvejovy sirup,
meduňkvý cukr,
mátovo-meduňkový sirup,
mátovomedunkový sirup recepty,
domácí matovo medunkovy sirup,
jak dlouho vydrží cukr
Suroviny:
cukr krystal,
meduňka,
máta
Komentáře (15)
Ale mám dotaz - jak dlouho takový cukr vydrží? Díky