Postup přípravy
Krok 1: Lístky natrháme na menší kousky a spolu s cukrem třeme v hrubším hmoždíři. Chvíli to trvá, musíte mít trochu trpělivosti. Já jsem ve finále ještě malinko projela tyčovým mixérem, ale ne moc nebo z toho bude ve finále cukr moučkový :-)
Zveřejněno 18. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátovo - meduňkový cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7z8
Moje poznámka
Mátovo - meduňkový cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7z8
Nejnovější recepty
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 31 minutami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 2 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 3 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 7 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 7 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 14 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
mátovo meduňkový sirup,
mátovo meduňkový sirup recept,
medunkovy med,
voňavá meduňkovy sirup,
medunkovy kolac,
mátovomeduňkový sirup,
mátovo meduňková šťáva,
bylinky v cukru recept,
medunkový sirup za syrova,
mátovo-meduňkový sirup vařený,
diacukr na peceni,
sirup z máty za syrova,
meduňkový stava,
meduňkový med recept,
matovo salvejovy sirup,
meduňkvý cukr,
mátovo-meduňkový sirup,
mátovomedunkový sirup recepty,
domácí matovo medunkovy sirup,
jak dlouho vydrží cukr
Suroviny:
cukr krystal,
meduňka,
máta
Komentáře (16)
Ale mám dotaz - jak dlouho takový cukr vydrží? Díky