Postup přípravy
Krok 1: Lístky natrháme na menší kousky a spolu s cukrem třeme v hrubším hmoždíři. Chvíli to trvá, musíte mít trochu trpělivosti. Já jsem ve finále ještě malinko projela tyčovým mixérem, ale ne moc nebo z toho bude ve finále cukr moučkový :-)
Zveřejněno 18. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátovo - meduňkový cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7z8
Moje poznámka
Mátovo - meduňkový cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7z8
Nejnovější recepty
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 21 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno 28. 4. 2025 09:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Teplý čočkový salát
TondaJ před 56 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
TondaJ před 56 minutami
Vepřové kotletky s pepřovou omáčkou
prochajdam před 1 hodinou
Křehoučké jogurtové řízky
Kovisova před 1 hodinou
Halušky se zakysanou smetanou
ZboSy před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Nikolw před 4 hodinami
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
mariooneta před 13 hodinami
Rebarborový koláč
janpoho před 13 hodinami
Kopřivový sirup
BlancaL před 14 hodinami
Tématické fráze:
mátovo meduňkový sirup,
mátovo meduňkový sirup recept,
medunkovy med,
voňavá meduňkovy sirup,
medunkovy kolac,
mátovomeduňkový sirup,
mátovo meduňková šťáva,
bylinky v cukru recept,
medunkový sirup za syrova,
mátovo-meduňkový sirup vařený,
diacukr na peceni,
sirup z máty za syrova,
meduňkový stava,
meduňkový med recept,
matovo salvejovy sirup,
meduňkvý cukr,
mátovo-meduňkový sirup,
mátovomedunkový sirup recepty,
domácí matovo medunkovy sirup,
jak dlouho vydrží cukr
Suroviny:
cukr krystal,
meduňka,
máta
Komentáře (15)
Ale mám dotaz - jak dlouho takový cukr vydrží? Díky