Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 514 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 10,80 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 3,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně v jogurtu a petrželi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7K7
Moje poznámka
Vepřová pečeně v jogurtu a petrželi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7K7
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 2 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 2 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky
pesmax před 35 minutami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 37 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 1 hodinou
Borůvkové knedlíky
zackovam před 1 hodinou
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 1 hodinou
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 1 hodinou
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 2 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 2 hodinami
Meruňkový kompot
babca.mz před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové v jogurtu,
vepřová pečeně,
kotlety naložené v jogurtu,
naložená vepřová pečeně,
vepřová pečené recepty,
vepřové na petrželi,
vepřová pecene recept,
vepřové na jogurtu,
vepřová kotleta pečená v jogurtu,
vepřová panenka naložená v jogurtu,
pečení z jogurtu,
naloženi kotlet do jogurtu,
jogurtové pečení,
pečeně v jogurtu,
kotletka v jogur,
vepřova pecene rychla,
kotlety pečené v jogurtu,
kotlety v jogurtu pečení,
vepřové kotlety na jogurtu,
vepřová pečeně naložené
Suroviny:
kotleta,
sůl,
pepř,
jogurt bílý,
petrželka zelená,
olej olivový
Komentáře (27)
Nechala jsem si koupit malý jogurt,že to vyzkouším podle receptu z Albertletáku s těmi nudleni
Nudle a jogurt mám,ale nějak se mi vypařilo to maso
Jani,když máš nějakou hustější marinádu,seškrábneš ji trošku z masa,nebo ji tam necháváš?