Suroviny
Porce: plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 770 kJ / 4 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,18 g |
Tuky | 190,72 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 509,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvové potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypVW
Moje poznámka
Broskvové potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypVW
Nejnovější recepty
Palačinky se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 19 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 20 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno 29. 4. 2025 09:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 16 minutami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 25 minutami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
pisek před 4 hodinami
Zdravý rebarborový koláč s tvarohem
libca116 před 4 hodinami
Kuře pečené na mřížce
MisickaE před 5 hodinami
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 14 hodinami
Banánová bábovka
Ketynna před 14 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Oskeruska před 15 hodinami
Šunkofleky
Sabiii před 18 hodinami
Tématické fráze:
broskvový koláč z čerstvých broskví,
recepty z čerstvých broskví,
buchta z čerstvých broskví,
broskvové řezy s čerstvých broskví,
koláč z čerstvých broskví,
řezy z čerstvých broskví,
broskvove poteseni,
broskvové řezy z čerstvých broskví,
broskvové recepty,
čerstvé broskve,
hrnkové potěšení,
moučník z čerstvých broskví,
broskvová buchta s drobenkou,
čerstvé broskve recepty,
pečeme z čerstvých broskví,
moucnik z broskvi,
moučníky z broskví,
kolac s čerstvých broskvi,
buchta s cerstvych broskvi,
broskvovou kolac
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krystal,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr krystal,
máslo,
cukr krystal,
mouka hrubá
Komentáře (10)
Bibulko,nechceš tu 2.fotku jako hlavní
přes tu krásnou velikou broskev není ten moučník skoro vidět