Postup přípravy
Krok 1: Alstroemérie - jedlé květy z fondantu, na drátcích omotaných floristickou páskou.
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Alstroemérie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm6B
Moje poznámka
Alstroemérie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm6B
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 2 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 11 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 1 hodinou
Dušený květák
Eva_H před 1 hodinou
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 2 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 2 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 3 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 4 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 5 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 6 hodinami
Tématické fráze:
jedlé květy z fondantu
Suroviny:
korpus piskotový,
krém malinový,
marcipán
Komentáře (9)