Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 599 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 9,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 1,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Moje poznámka
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 10 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 5 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 8 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 10 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 10 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 11 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 11 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 11 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 12 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
vykoštění pstruha,
pstruh recepty,
recept pstruh,
recepty ryby,
holandský pstruh,
smažený pstruh,
holandský pstruh recept,
pstruh,
vykoštění ryby,
vykošťování pstruha,
jak dlouho smažit pstruha,
pstruh recept,
ryba po italsku,
recept na pstruha,
holandský pstruh recepty,
jak vykostit lososa,
jak vykostit pstruha,
recepty pstruh,
jak dlouho smažit lososa,
vykoštění lososa
Suroviny:
pstruh,
sůl,
mouka,
pepř,
vejce,
voda,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
olej,
máslo
Komentáře (6)