Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangoldový nákyp s tvarohem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 018 kJ /
1 916 kcal
Bílkoviny107,34 g
Tuky120,40 g
Vláknina8,66 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 1,12 g
Sůl2,03 g
Sacharidy96,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Surový mangold rozmixujeme. Krok 2: Žĺtky vyšľaháme s cukrom a maslom. Krok 3: Pridáme rozmixovaný mangold, múku, syr, tvaroh a smotanu. Dobre premiešame. Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Krok 4: Do malých misiek, ktoré sme vymastili a vysypali strúhankou, rozdelíme mangoldovú hmotu. Krok 5: Pečieme pri 170°C cca 30 minut ( vyskúšame špilkou, nesmie lepiť ). Ihneď z rúry podávame na stôl.

Zveřejněno 12. 9. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldový nákyp s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w84X

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldový nákyp s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w84X

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zelný nákyp s rýží

Suroviny:
tvaroh jemný, smetana zakysaná, mangold, vejce, máslo, mouka polohrubá, sýr nastrouhaný, cukr krystal

Přidat fotografie receptu