Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 230 kJ / 1 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,65 g |
| Tuky | 91,39 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 697 mg |
| Sodík | 1,98 g |
| Sůl | 5,09 g |
| Sacharidy | 41,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pór narežeme na kusy asi 15 cm dlhé a v osolenej vode uvaríme do polomäkka. Z masla a múky urobíme zápražku, zalejeme mliekom, rozšľaháme a povaríme asi 10 minút na hustejšiu omáčku.
Krok 2: Odstavíme z ohňa, osolíme, okoreníme a vmiešame vajíčka. Do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáčika uložíme pór a posypeme bryndzou.
Krok 3: Zalejeme omáčkou a v rúre pri 160°C zapečieme asi 20 minút.
Zveřejněno 21. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pór zapečený s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZD1Q
Moje poznámka
Pór zapečený s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZD1Q
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 2 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 12 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 14 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 14 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 14 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 15 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečený por,
bryndza recepty,
por,recepty,
recepty s brynzou,
zapeceny por s bryndzou,
por v receptu,
recept na zapeceny por,
zapečené s brynzou,
recepty por,
recept pór,
zpapečený por,
pór fotky
Suroviny:
pórek,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
brynza,
sůl,
pepř
Komentáře (2)