Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 378 kJ / 4 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,70 g |
Tuky | 348,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 177,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselý křupavý bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY4D
Moje poznámka
Sladkokyselý křupavý bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY4D
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 5 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 14 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 3 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 3 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 6 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 7 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 7 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 8 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 9 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 9 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 9 hodinami
Tématické fráze:
pečený křupavý bůček,
krupavy peceny bucek,
nálev na bůček,
bůček v nálevu,
sladkokyselé vepřové,
bůček na minutku,
veprovy bok na sladkokyselo,
buček recepty,
sladkokyselý nejlepší pečený bůček,
krupavy veprovy bucek,
nálev na pečený bůček,
gabi kysely,
bůček se sladkokyselou omáčkou,
bůček na minute,
peceny krupavy bůček recept,
nálev pro pečený bůček,
peceny bucek sladkokyselem,
krupavy pečený vepřový bůček,
recept na bůček v nálevu,
bůček kyselý nálev
Suroviny:
bůček,
bílek,
škrob,
olej,
pórek,
voda,
omáčka sojová,
cukr,
ocet,
škrob
Komentáře (9)