Bramboráky ze suchého chleba
Velmi úsporný recept na smažené placky ala bramborák. Připravíte je ze zbylého dobře usušeného chleba. Spotřebujete tak zbytky jinak, než je obvyklé. Jídlo bude velmi syté a doplněno třeba miskou kysaného zelí pro odlehčení může být chutným obědem.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky ze suchého chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5nk
Moje poznámka
Bramboráky ze suchého chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5nk
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
chlebové placky ze starého chleba,
placky z chleba,
bramboráky recept,
bramboráky,
tn.cz - chlebové bramboráky,
placky ze starého chleba,
recepty ze starého chleba,
bramborové placky z chleba,
cmunda z chleba,
chlebové bramboráky,
co ze starého chleba,
bramborák,
bramboráčky z chleba,
recept na chlebové bramboráky,
starý chleba recepty,
jídla z chleba,
recept z chleba,
starý chléb recepty,
starý chleba,
recepty na bramboraky
Suroviny:
chléb,
vejce,
vegeta,
kmín celý,
majoránka,
pepř,
array,
cibule,
mouka hladká
Komentáře (150)
Akorát mizely hned z pánve (doslova, stáli tam s vidličkami a talířky a pak hodinu fňukali, že si popálili jazyk), takže jsem nestihla fotku. A přidala jsem i poněkud ztvrdlý eidam a zelí, aby toho bylo víc. Děkuji za poňouknutí a skvělý recept!