Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba v žitném obalu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 058 kJ /
1 687 kcal
Bílkoviny172,68 g
Tuky33,46 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 739 mg
Sodík 687 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy162,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce, citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a bylinky rozmixujeme na kaši. Ryby namočíme v bylinkové směsi, obalíme v žitné mouce a smažíme na oleji nebo (zdravěji) pečeme v troubě: na plech položíme papír na pečení, pokapeme olejem, položíme obalené filety, ty též pokapeme olejem a pečeme při 200°C asi 20-25 minut, dokud povrch nezčervená. Krok 2: Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky, řapíkatý celer rozebereme, konce řapíků oloupeme a nakrájíme na proužky. Promícháme brambory, celer, sůl, pepř a olej, položíme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C dočervena. Nedietáři mohou plech pod brambory vyložit plátky anglické slaniny. Krok 3: Na velký plech se na jednu stranu pohodlně vejdou brambory a asi po 10 minutách můžete na druhou stranu položit ryby a dopéct současně.

Zveřejněno 23. 10. 2014

Poznámka autorky zizala

insprace - www.labuznik.com, upraveno

Další recepty najdete na http://www.mlsoty.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba v žitném obalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E7Y0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba v žitném obalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E7Y0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Hezký recept:-p+:yes:určitě by nám chutnalo:yes::yes:.

Janull: Mám velikou radost, děkuji za vyzkoušení a pochvalu :-K:-K

Tento recept jsem dnes vyzkoušela,je to výborné.Pečené současně s bramborami v troubě,to nemá chybu.:-p

Tématické fráze:
ryba v bylinkovém obalu a mouce, steak smazeni obal v zitne mouce, recept obal na ryby, ryba v obalu, obalena ryba, obalená ryba pečená v troubě, ryba v bylinkovém obalu, obal na rybu, jak dopéct rybu, recept ryby v obale, ryba bez obalu

Suroviny:
treska, vejce, šťáva citronová, libeček, koření oregáno čerstvé, šalvěj čerstvá, sůl, pepř, mouka žitná, olej olivový, olej, brambory, celer řapíkatý, sůl, pepř, olej olivový, slanina anglická

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu