Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,38 g |
Tuky | 26,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Moje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Nejnovější recepty
Palačinky se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 20 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 22 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno 29. 4. 2025 09:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 9 minutami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 minutami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 17 minutami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 1 hodinou
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 1 hodinou
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 1 hodinou
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
pisek před 5 hodinami
Zdravý rebarborový koláč s tvarohem
libca116 před 6 hodinami
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v troubě,
pangasius recepty,
pangasius recepty v troubě,
pangas recepty,
pangasius recept,
pangasius na másle,
zapecena ryba,
recepty pangasius,
pangasius pečený v troubě,
recept pangasius,
pangasius ryba,
recepty pangas,
pangas recept,
zapékaný pangasius,
zapečená ryba se sýrem,
pangas pečený v troubě,
pangas recepty v troubě,
pangasius,
zapečený pangasius se sýrem,
ryby recepty
Suroviny:
pangasius,
směs zeleninová mražená,
vejce,
sýr tvrdý,
sůl,
koření,
máslo,
prášek do pečiva,
strouhanka,
mléko,
Komentáře (27)
Pokud se to někomu nepovede, vše záleží na tom, v jakém stavu ten pangáč je. Pokud je glazování 20%, tedy obsahuje 20% vody, pak je dobré nejprve vysušit v papírové utěrce a pak teprve použít.
Čínská zelenina je v supermarketech běžně k dostání. Pokud je v akci, pak noname se dá pořídit 350g za cca 14Kč.
Bodík přidávám.
udělá se hodně porcí a opravdu moc dobré.
Dávám bod.
Simona
Drobek, alias Michal
Díky.