Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí maso s bramborem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Yvajs Yvajs

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, pak přidáme na plátky maso osolené a opepřené a zprudka opečeme. Krok 2: Stáhneme oheň a pomalu dusíme, podle potřeby podléváme buď vodou nebo rozvařeným masoxem. Krok 3: Asi v polovině přidáme koření na zvěřinu nebo divočinu. Krok 4: Když je maso měkké, necháme šťávu trochu vydusit. Krok 5: Uvařené brambory opečeme a podáváme ozdobené pažitkou, kdo má rád může podávat s rýží.

Zveřejněno 19. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí maso s bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qkzl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí maso s bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qkzl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

zdravím,no ono záleží jak je maso staré já měla z mladšího kance a masíčko bylo tak do hodinky.maso jinak asi dvě hodinky.kdybych maso nedostala taky bych ho neochutnala:-))

Jana Remkova:

Dnes ráno jsem si masiko naložil do trochy oleje s česnekem, před polednem začal kuchtit - výsledek výborný. Kaneček měl asi 40 kg, dělal jsem z kýty. LAHUDKA!!! Bodík se veze.:yes:

:yes:

to je těžké,záleží na tom jak je to maso tuhé.Já měla maso z mladého kance bylo měké brzo.tak do 1/2 hod.;-)

Yvajs krásný receptík,taky bych si hned dala takovouhle dobrůtku,zvěřinku:-p.;-):-K,dávám bodík a recept ukládám.:yes::-K

Yvet, kančí masíčko bych strašně ráda vyzkoušela:-p a určitě vyzkouším, jen kdyby v těch obchodech nebyli takoví zloději:-D. Můžeš tady aspoň malinko orientačně napsat, jak dlouho se to asi dusí, aby to bylo měkké? Omlouvám se, já taky moc nesleduji čas, když něco peču, vím, že kolikrát nevím, jestli to byla hodina, nebo dvě:-)). :yes::yes:

Tématické fráze:
recepty z kančího masa, nalozeni kanciho masa, uprava kančího masa, příprava kančího masa, kančí výpečky, kančí recepty, kanci maso cena, cena kanciho masa, recept z kančího masa, jak upravit kance, kančí maso-recepty, kančí výpečky recept, jak upravit kančí, co z kančího masa, recepty s kanciho masa, recept na kance, kančí kýta recepty, kančí kýta recept, kančímaso, kančí plecko

Suroviny:
maso kančí, koření divočina, cibulka, pepř, sůl, pažitka, brambory, olej, masox

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu