Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 735 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,63 g |
Tuky | 29,38 g |
Vláknina | 19,10 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 207,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostičky, mrkev a petržel na kolečka, cibuli nadrobno a vše prudce opečeme na sádle.
Krok 2: Ochutíme česnekem a solí, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.
Krok 3: Pak přidáme rýži a asi 10min vaříme.
Krok 4: Ke konci varu posypeme sekanou natí.
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beránčí mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWr9
Moje poznámka
Beránčí mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWr9
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 10 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 18 hodinami
Majonéza bez vajec
manina před 18 hodinami
Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem
Wikki před 20 hodinami
Tématické fráze:
skopove maso recepty,
recepty ze skopoveho,
sekaná ze skopového,
skopová sekaná,
recepty ze skopového masa,
recepty z skopoveho masa,
recepty skopové maso,
sekaná ze skopového masa,
skopové maso,
recepty ze skopoveho sekana,
recept na beránčí plec,
beránčí maso,
recepty na skopove maso,
skopové maso-recepty,
resept na beránčí maso,
recept na beranka,
skopove maso sekaná,
mlsani pro chlapy,
valikonocni beránka,
valikonoční beránek recept
Suroviny:
maso skopové,
mrkev,
cibule,
petržel,
nať petrželová,
česnek,
sůl,
sádlo,
rýže předvařená
Komentáře (8)