Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 578 kJ / 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,76 g |
Tuky | 14,73 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 490 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROBV
Moje poznámka
Kuřecí steak pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROBV
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 4 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 9 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 13 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková omáčka
Sahula před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 1 hodinou
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 2 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 3 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 3 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 4 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 4 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 4 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 6 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak,
kuřecí steak recept,
kuřecí steak recepty,
kuřecí prsíčka pod peřinou,
kuře pod peřinkou,
nejlepsi kureci steak,
kuřecí steaky,
horkovzdušný gril recepty,
kuře steak,
kuřecí steak s vejcem,
recepty na horkovzdušný gril,
kuřecí steak pod peřinkou,
horkovzdusny gril-recepty,
nejlepší kuřecí steaky,
top recepty z kuřecí steak,
nejlepsi kureci stejk,
kuřecí steak v housce,
kuřecí steaky recepty,
steak kuřecí,
nejlepší recepty kuřecí steaky
Suroviny:
prsa kuřecí,
vejce,
strouhanka,
cibule,
koření,
sýr strouhaný,
sůl,
pepř
Komentáře (7)