Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,38 g |
Tuky | 26,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Moje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Nejnovější recepty
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 18 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 18 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno před 21 hodinami
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
Přidáno 28. 4. 2025 05:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
Nikolw před 49 minutami
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
mariooneta před 9 hodinami
Rebarborový koláč
janpoho před 9 hodinami
Kopřivový sirup
BlancaL před 11 hodinami
Kopřivový sirup s trochou pampelišek
BlancaL před 11 hodinami
Mini cheesecake
blazenak před 13 hodinami
Domácí česneková pomazánka
radekfiala před 13 hodinami
Pizza bez droždí
hanapelanova18 před 14 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Antonausprag před 15 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v troubě,
pangasius recepty,
pangasius recepty v troubě,
pangas recepty,
pangasius recept,
pangasius na másle,
zapecena ryba,
recepty pangasius,
pangasius pečený v troubě,
recept pangasius,
pangasius ryba,
recepty pangas,
pangas recept,
zapékaný pangasius,
zapečená ryba se sýrem,
pangas pečený v troubě,
pangas recepty v troubě,
pangasius,
zapečený pangasius se sýrem,
ryby recepty
Suroviny:
pangasius,
směs zeleninová mražená,
vejce,
sýr tvrdý,
sůl,
koření,
máslo,
prášek do pečiva,
strouhanka,
mléko,
Komentáře (27)
Pokud se to někomu nepovede, vše záleží na tom, v jakém stavu ten pangáč je. Pokud je glazování 20%, tedy obsahuje 20% vody, pak je dobré nejprve vysušit v papírové utěrce a pak teprve použít.
Čínská zelenina je v supermarketech běžně k dostání. Pokud je v akci, pak noname se dá pořídit 350g za cca 14Kč.
Bodík přidávám.