Balíčky z krůtích prsou s olomouckým překvápkem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 404 kJ / 2 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,96 g |
Tuky | 140,73 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 664 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 7,05 g |
Sacharidy | 24,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Balíčky z krůtích prsou s olomouckým překvápkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXPr
Moje poznámka
Balíčky z krůtích prsou s olomouckým překvápkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXPr
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 53 minutami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 15 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 11 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 12 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 12 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 12 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 13 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 14 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 14 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 14 hodinami
Tématické fráze:
uprava krutich prsou,
kuchařka ládi hrušky kuřecí prsa v majoneze,
krůtí prsa recepty,
jak voní krutí prsa,
jak upravit olomoucké tvaruzky,
úprava krůtích prs,
krůtí mleté smrdi
Suroviny:
prsa krůtí,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř mletý,
slanina anglická,
sýr tvarůžky kulaté,
cibule,
kapie,
olej,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
koření chilli,
mléko
Komentáře (1)