Suroviny
Porce: 17 tyčinek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 769 kJ / 3 530 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,60 g |
| Tuky | 260,50 g |
| Vláknina | 33,50 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 301 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 244,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kokos, cukr a crème fraîche dobře smícháme. Z kokosové hmoty odebíráme 25 gramové kousky a v dlaních tvoříme podlouhlé oválky, které klademe jeden vedle druhého na tác vyložený papírem na pečení. Celý tác zakryjeme potravinářskou fólií a dáme ho alespoň na 5 hodin do lednice, ale nejlépe je nechat odpočívat kokosovou hmotu přes noc.
Krok 2: Čokoládu rozlámeme na kousky a rozehřejeme jí buď ve vodní lázni anebo v mikrovlnce (pamatuj: vhodná nádoba do mikrovlnky a každých 30 sekund zastavit a promíchat čokoládu).
Krok 3: Pomocí dvou vidliček máčíme kokosové tyčinky v čokoládě, přebytečné množství čokolády oklepeme, tak že na jedné vidličce máme tyčinku a druhou vidličkou jemně ťukáme do vidličky s tyčinkou. Máčené tyčinky klademe na tác vyložený pečícím papírem a špičkou nože na každém uděláme čtyři vlnky. Čokoládu necháme ztuhnout. Skladujeme v lednici.
Zveřejněno 21. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí Bounty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2DL
Moje poznámka
Domácí Bounty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2DL
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
bounty recept,
domaci baunty,
domáci bounty tyčinky,
domácí kokosové bounty,
nepečené bounty kuličky,
domácí bounty řezy,
domácí tyčinky z pomazánkového másla,
tyčinky baunty,
baunty kuličky vanočni,
domící bounty,
domácí bounty kuličky,
bounty čokolády recept,
kokosové kuličky z creme fraiche,
piškotové baunty,
recept na baunti tyčinku,
bouty,
baunty recept,
nepecene bounty,
recept bounty,
domaci bou
Suroviny:
kokos strouhaný,
cukr moučkový,
crème frâiche,
čokoláda mléčná
Komentáře (27)
Pokiaľ nežijete vo Francúzsku alebo v Taliansku, tak crème fraîche zoženiete len ťažko. Je to vlastne 60% kyslá smotana , ktorá sa vďaka svojej tukovosti pri varení ťažko zráža.
Skúste použiť mix 36% kyslej smotany a mascarpone, ktorý necháte 2-3 dni pod plátnom sfermentovať.
Inak... Arrivederci...
Martina: V čechách nevím, ale asi zkuste nějaký supermarket, nebo použijte hustou zakysanou smetanu