Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 180 kJ / 3 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,44 g |
Tuky | 126,68 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 444,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá olejová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGjO
Moje poznámka
Rychlá olejová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGjO
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 5 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 5 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 17 minutami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 2 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 2 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 4 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 4 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 6 hodinami
Tématické fráze:
olejová bábovka,
olejová bábovka s kakaem,
rychlá olejová buchta,
rychlá bábovka ládi hrušky,
olejová roláda,
rychlá olejová bábovka dvoubarevná,
rychlá bábovka s kakaem,
rychla babovka,
ryhla babovka,
rychklá bábovka s kakaem,
kuřecí bábovka od ládi hrušky,
rchla olejov bbovka,
olejova buchta,
bábovka a rozinkami od ládi hrušky,
olejova babovka od ladi hrusky,
ryhlá olejová bábovka,
olejová bábovka recept,
rychia bublanina,
babovka rychlá buchta,
top recepty olejová babovka
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
vejce,
olej,
mléko,
prášek do pečiva
Komentáře (3)