Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 319 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,59 g |
| Tuky | 0,18 g |
| Vláknina | 2,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 16,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Formanský dlabanec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWMO
Moje poznámka
Formanský dlabanec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWMO
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 1 hodinou
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 1 hodinou
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 1 hodinou
Datlové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 25 minutami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 1 hodinou
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 1 hodinou
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 2 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 2 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 3 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 4 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 4 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 5 hodinami
Tématické fráze:
formanský guláš,
formansky veprovy platek,
formanský plátek,
formanský kotlet,
formanská směs na pivě,
formanský fazolový guláš,
formansky veprovy gulas,
vepřový dlabanec,
formansky kureci platek,
formanská směs na pivu,
recept na formanský vepřový plátek,
formansky kureci platek,
recept na formanský guláš,
formanska smes recept,
formanska smes,
formanska masova smes,
formansky talir,
formansky guláš recept,
formanský bůček,
formantsky plátek
Suroviny:
kotleta vepřová,
lusky fazolové,
kečup sladký,
česnek,
vegeta,
máslo,
olej,
pepř,
sůl,
křen,
tatarská omáčka
Komentáře (11)