Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 717 kJ / 2 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,01 g |
Tuky | 83,12 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 914 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,87 g |
Sacharidy | 215,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VMK
Moje poznámka
Pangasius v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VMK
Nejnovější recepty
Velikonoční lívance
Přidáno před 17 minutami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 45 minutami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 15 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 16 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 16 minutami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 6 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 11 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 12 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 12 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 13 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 13 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 15 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 16 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v těstíčku,
ryba v sýrovém těstíčku,
testicko na obalovani ryb,
pangas v těstíčku,
syrove těstíčko na obalování,
těstíčko na obalování,
obalovaná ryba,
sýrové těstíčko,
pangacius v těstíčku,
pangasisus,
obalovaný pangacius,
filé v sýrovém těstíčku,
pangacius v sýrovém těstíčku,
pangasius v těstíčku recept,
obalovaný pangasius,
pangasius těstíčko,
rybí filé v sýrovém těstíčku,
pangas obalovaný,
pangasius v pivním těstíčku,
obalovaná ryba v těstíčku
Suroviny:
pangasius,
sůl,
olej,
sýr eidam,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
solamyl,
petrželka,
sůl,
pepř
Komentáře (15)