Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 020 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,28 g |
Tuky | 41,38 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 31,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra po gruzínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYNR
Moje poznámka
Játra po gruzínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYNR
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 10 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 11 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 8 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 8 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 8 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 10 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 10 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 11 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 11 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra po gruzínsku,
veprove jatra po gruzinsku,
gruzínská vepřová játra,
kuřecí játra po gruzínsku,
játra s lečem,
vepřová játra v leču,
játra na leču,
krůtí játra po gruzínsku,
játra po čínsku,
kuřecí játra gruzínská,
jatra pogruzinsku,
recept kuřecí játra po gruzínsku,
vepřová jatra lečo,
mail iwatsum.po.my loc:cz,
vepřová játra na leču,
po gruzinsku,
veprova jatra v lecu recept,
kuřecí játra po gruzii,
´vepřova jatra po gruzynsku,
gruzinskejatra
Suroviny:
játra vepřová,
lečo,
vejce,
cibule,
olej,
nať petrželová,
kmín celý,
sůl,
pepř
Komentáře (2)