Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 367 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mAN
Moje poznámka
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mAN
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 1 hodinou
Barevná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 4 minutami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 37 minutami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 1 hodinou
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 4 hodinami
Tématické fráze:
bok z divočáka,
zebra z divocaka,
žebra z divočáka recepty,
pečený divočák knedlík zelí,
recepty z divočáka,
divočák recepty,
recept na žebra z divočáka,
sekaná z divočáka recept,
žebra z divočáka recept,
kosti z divočáka,
sekaná z divočáka,
recept na divočaka,
sádlo z divočáka,
bok z divočáka recept,
peceny bok z divočáka,
polévka z kostí divočáka,
recept bok z divočáka,
pečený divočák se zelím,
bok s divočáka,
recept na bok z divočáka
Suroviny:
bok z divočáka,
cibule,
česnek,
kmín celý,
med,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
pivo světlé,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (5)