Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrá pečínka

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lemarti

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: podle množství masíčka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 014 kJ /
1 916 kcal
Bílkoviny229,13 g
Tuky106,25 g
Vláknina5,63 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 462 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy7,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Olej dáme povařit s kořením a dáme vychladnout. Krok 2: Mezitím připravíme maso které šikmo zvrchu nakrojíme asi tak 2mm. Krok 3: Poté maso ze všech stran potřeme olejem s kořením a zvrchu vetřeme pořádně do nářezů. Dáme na 30-45min. do lednice. Krok 4: Poté maso zprudka opečeme na pánvi a dáme do pekáčku s Ramou a trochou vody často poléváme. Pečeme asi tak hodinku.

Zveřejněno 25. 1. 2010

Poznámka autorky lemarti

Jako příloha brambory s hořčicovou omáčkou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dobrá pečínka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OMrB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dobrá pečínka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OMrB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pecinka, dobrá vepřová pečeně, vepřová pečínka, pečínka recept, jak udělat pečínku, pečinka z plecka, pecinek, pečinky, recept na pecinku, recept pečínka, pečinka plecko, pečinka cz., pečinka z vepřové kotlety, pečínka recepty, cina z veprove pecene, velikonoční pečínka, vepřová pečínka recept, pečinka na oběd, pečiwka, jak udelat dobrou pecinku

Suroviny:
pečeně vepřová, olej, koření vepřová pečeně, rama culinesse

Přidat fotografie receptu