Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 487 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,02 g |
Tuky | 85,12 g |
Vláknina | 39,60 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 142,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablka plněná mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xXz
Moje poznámka
Jablka plněná mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xXz
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 4 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 9 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 13 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková omáčka
Sahula před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 1 hodinou
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 2 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 2 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 3 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 4 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 4 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 4 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 6 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 6 hodinami
Tématické fráze:
plnene papryky,
recepty z mletého masa,
jablka recepty,
plněná jablka,
kuře plněné mletým masem,
jablka,
kuřecí roláda plněná mletým masem,
pirohy s mletým masem,
šátečky s mletým masem,
recept plněné papryky,
recepty z jablek,
recept na plnene papryky,
papryky,
zapečený lilek s mletým masem,
plnene jablka,
recept jablk,
plněné jablko,
plnene papryky recept,
lilek zapečený s mletým masem recept,
jablka plněná
Suroviny:
jablko,
šťáva citronová,
pepř mletý,
sůl,
cibule,
nať petrželová,
maso mleté,
vejce,
majoránka,
smetana,
sýr tvrdý
Komentáře (4)