Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 936 kJ / 1 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,71 g |
Tuky | 125,97 g |
Vláknina | 9,09 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 11,83 g |
Sacharidy | 20,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky a z ostatních surovin, uděláme marinádu, do které maso naložíme na 24 hodin a dáme do chladu (Hradišťanku nepřimícháváme, použijeme až na druhý den).
Krok 2: Pak si rozpálíme trochu oleje a na něj vložíme maso a restujeme ze všech stran, až pustí šťávu. Přidáme Hradišťanku i s nálevem, cibulky a okurky z ní pokrájíme na menší kousky a použijeme, pokud máme rádi hodně ostré i feferon (je v Hradišťance).
Krok 3: Dusíme doměkka, pokud je třeba zahustíme trochou kečupu, nebo hořčicí Podáváme s chlebem, rýží, hranolkami, kroketami, každý podle své chuti.
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tankistův ďábelský šleh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElBm
Moje poznámka
Tankistův ďábelský šleh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElBm
Nejnovější recepty
Silvestrovský lososový tatarák
Přidáno před 1 hodinou
Banánové lívanečky z kefíru
Přidáno před 2 hodinami
Odlehčený vajíčkový salát
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený květák v listovém těstě
Přidáno před 3 hodinami
Zimní malé galetky
Přidáno před 3 hodinami
Fazole se zeleninou a mletým masem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak správně zamrazit zbylé cukroví? Při vhodném postupu vydrží chutné skoro až do Velikonoc
Bábovka ze zbytků cukroví: Ideální moučník k odpolední kávě, do které využijete zbylé rohlíčky, linecké i nepečené druhy
Náš život s celiakií: Bezlepkové Vánoce s Áňou aneb Jak jsem pekla perníčky a jak jsem objevila recept na super bagetu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky tety Vlasty
Kava 2 před 1 hodinou
Domácí nudle
Kava 2 před 1 hodinou
Bramborák s masovou směsí
lucy.komi před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
mafinka888 před 3 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
TondaJ před 5 hodinami
Karbanátky z brambor a balkánského sýra
trener před 6 hodinami
Krémová polévka z rybího filé
Kajkajak před 7 hodinami
Plátky vepřové panenky podle asijské kuchyně
Lucie1001 před 8 hodinami
Černá čočka Beluga se zeleninou a uzeným masem
Teomi před 11 hodinami
Cuketový perník
LendaS 1. 1. 2025 20:45
Tématické fráze:
ďábelské maso,
restaurace hradištanka,
ďábelský dort,
tatův šleh,
dabelsky sleh-recepty,
veprový sleh,
šleh z kýty,
ďábelský vepřový šleh,
pridame hradišťanku,
valentino dort recept,
recept na katúv šleh,
katův šleh recept,
šleh recept,
dabelske veprove maso,
www:ďábelský šleh,
ďábelský řízek,
ďábelské maso s rýží,
dabelskyslech,
dabalsky dort recept,
hradišťanka s veprovym masem
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
pepř,
hořčice,
omáčka čertovská,
koření grilovací,
sůl,
olej chili,
vegeta,
olej,
česnek,
směs zeleninová hradišťanka
Komentáře (9)