Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 936 kJ / 1 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,71 g |
| Tuky | 125,97 g |
| Vláknina | 9,09 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 4,83 g |
| Sůl | 11,83 g |
| Sacharidy | 20,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky a z ostatních surovin, uděláme marinádu, do které maso naložíme na 24 hodin a dáme do chladu (Hradišťanku nepřimícháváme, použijeme až na druhý den).
Krok 2: Pak si rozpálíme trochu oleje a na něj vložíme maso a restujeme ze všech stran, až pustí šťávu. Přidáme Hradišťanku i s nálevem, cibulky a okurky z ní pokrájíme na menší kousky a použijeme, pokud máme rádi hodně ostré i feferon (je v Hradišťance).
Krok 3: Dusíme doměkka, pokud je třeba zahustíme trochou kečupu, nebo hořčicí Podáváme s chlebem, rýží, hranolkami, kroketami, každý podle své chuti.
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tankistův ďábelský šleh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElBm
Moje poznámka
Tankistův ďábelský šleh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElBm
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 23 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 5 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 6 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 7 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
ďábelské maso,
restaurace hradištanka,
ďábelský dort,
tatův šleh,
dabelsky sleh-recepty,
veprový sleh,
šleh z kýty,
ďábelský vepřový šleh,
pridame hradišťanku,
valentino dort recept,
recept na katúv šleh,
katův šleh recept,
šleh recept,
dabelske veprove maso,
www:ďábelský šleh,
ďábelský řízek,
ďábelské maso s rýží,
dabelskyslech,
dabalsky dort recept,
hradišťanka s veprovym masem
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
pepř,
hořčice,
omáčka čertovská,
koření grilovací,
sůl,
olej chili,
vegeta,
olej,
česnek,
směs zeleninová hradišťanka
Komentáře (10)