Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 725 kJ / 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 6,40 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a posypeme špetkou vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přeložíme a okraj buď sklepeme nebo sepneme párátkem.
Krok 2: Podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme doměkka. Maso vyjmeme, do vypeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme vodu nebo vývar.
Krok 3: Nakonec omáčku zjemníme smetanou, vložíme maso a společně prohřejeme. Jako příloha stačí zeleninový salát pro větší jedlíky bramborová kaše.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěnky s tajemstvím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5j
Moje poznámka
Roštěnky s tajemstvím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5j
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb II.
Penkapa před 9 minutami
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 17 hodinami
Tématické fráze:
babičino recepty,
výborné roštěnky,
výborná roštěnka,
roštěnka,
babiččina roštěná,
rošťenky,
babiččiny recepty roštěná,
babičina roštěná,
nakladane roštenky,
oregano recepty hovězi maso,
kuchine,
babiččiny roštěnky,
recept na výbornou roštěnku,
tajemství mojej kuchyne.sk makový dort,
tajemství mojej kuchyne.sk makový dort,
wwwtajemství mé kuchyně.sk,
babiččiny recepty rostenky,
vyborny rostenky,
roštěnky na hořčici,
nakladana rostenka
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
vegeta,
sýr hermelín,
olej,
kečup pikantní,
hořčice pikantní,
smetana sladká
Komentáře (3)
to ...tak velmi nasvietene, ze to nie je ani poznat, co je oprete o ten zavitok...tak to je platok syra.