Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 981 kJ / 1 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,77 g |
Tuky | 121,56 g |
Vláknina | 2,13 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 7,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí roláda na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mW5
Moje poznámka
Krůtí roláda na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mW5
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 9 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 11 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 6 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 7 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 8 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 8 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 8 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 8 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 9 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 9 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 9 hodinami
Tématické fráze:
kruti rolada,
krůtí roláda na smetaně,
krůtí roláda na na smetaně,
krůtí roládky na smetane,
krůtí roláda recept,
co do krůtí rolády,
krutí na na smetaně,
krůtí roláda recepty,
kruti vanocni rolada masova,
recept kruti rolada na smetane,
krůtí medailonky recept,
gorgonzola recepty,
roládky z kuřecího masa na smetaně,
gnocchi gorgonzola recepty
Suroviny:
prsa krůtí,
slanina farmářská,
gorgonzola,
česnek,
vývar zeleninový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (3)