Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,04 g |
Tuky | 1,66 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience smícháme a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.
Zveřejněno 12. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWzL
Moje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWzL
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 7 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 12 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 2 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 3 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 3 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 4 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 4 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z divočáka,
omáčka z divočáka,
divočák na grilu,
divoké prase recepty,
divočák recepty,
recepty z divokeho prasete,
pikantni omacka,
recepty divoke prase,
divočák na černo,
recepty na divoke prase,
grilování zvěřiny,
prase divoké recepty,
omáčky z divočáka,
grilování divočáka,
divoké prase recept,
divočák na grilu recept,
recepty divočák,
divoké prase na grilu,
minutky z divocaka,
omačka s divočaka
Suroviny:
zavařenina rybízová,
zavařenina malinová,
hořčice,
kůra citronová,
sůl,
jalovec,
víno červené
Komentáře (7)