Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 627 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 1,04 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládky s křenem a marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xyA
Moje poznámka
Roládky s křenem a marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xyA
Nejnovější recepty
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 16 minutami
Chřestová polévka
Přidáno před 31 minutami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí trhané maso
Přidáno před 3 hodinami
Směs hub s medvědím česneku a těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí minutka z vykostěných marinovaných stehen
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezmasý guláš z hlívy
Ajca1 před 1 hodinou
Upečená naložená krkovička
tara23 před 3 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
KuchtaPaja před 3 hodinami
Zeleninový guláš bez masa a uzeniny
michna před 4 hodinami
Tvarohová bábovka
Rena64 před 18 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 19 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 20 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 23 hodinami
Houbový pekáček
bobnak 27. 4. 2025 12:08
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak 27. 4. 2025 11:38
Tématické fráze:
schwarzwaldská šunka,
schwarzwaldská roláda,
schwarzwaldská šunka recept,
maso s křenem,
šunka s křenem recept,
hovezi maso s krenem,
schwarzwaldská šunka s křenem,
potřeme křenem,
sunka schwarzwaldska,
šunka s křenem,
schwarzwaldska sunka kren,
šunka s křenem foto,
recepty s křenem,
vánoční šunka 2,5kg,
schwarzwaldská šunka 2,5kg,
schwarzwaldská šunka - recepty,
recept hovězí roládky,
maso s marmeládou,
kren hovezi recepty
Suroviny:
maso hovězí,
jablko,
šunka schwarzwaldská,
křeník,
marmeláda
Komentáře (6)