Postup přípravy
Krok 1: Upečeme.
Krok 2: Po upečení koláč potřeme česnekovým olejem-něco jako když se potírají langoše - dodá to koláčům a především suchým okrajům neuvěřitelně dobrou chut a vůni.
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané koláče - závěrečný vylepšovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O58
Moje poznámka
Slané koláče - závěrečný vylepšovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O58
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 12 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 13 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 7 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 10 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 10 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 10 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 12 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 12 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 13 hodinami
Tématické fráze:
slane vrtule,
čím potírat pizzu,
pizza recepty,
cim potirat langose,
pizza vrtule,
s čim potirat kynute těsto,
čím potírat kynuté buchty,
upeceme koláče,
slané pečivo vrtule,
pizza koláče vrtule,
piiza koláč z listového těsta vrtule,
čím se potírají langoše,
italká pizza- recept,
cim se potiraju langoše,
čím potírat buchty,
čím potírat listové těsto,
upečeme koláč,
čím potirat kynuty kolac,
čím se potírají kynuté buchty,
slané kynuté vrtule
Suroviny:
těsto listové,
kečup sladký,
salám gothaj,
sýr eidam,
brokolice,
sýr mozzarella,
koření pizza,
olej,
česnek,
sůl
Komentáře (17)