Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 609 kJ / 2 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 193,20 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPW
Moje poznámka
Pečený králík 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPW
Nejnovější recepty
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 2 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Halušky s peperonatou
Přidáno 12. 3. 2025 14:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 22 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 2 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 2 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 3 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 3 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 4 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 5 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečený králik,
pečený králík recept,
králík pečený,
pečený králík v remosce,
kralik v remosce,
králík recepty,
naložený pečený králík,
peceny kralik recepty,
pečený králík se smetanou,
recept pečený králík,
králík recepty bezkonkurenční,
pečení králíka,
pečený králík - recepty,
peceni kralik,
pečeny kralik na smetaně,
recepty pečený králík,
králík pečený v remosce,
recept na pečeného králíka,
pečeme králíka,
vaření králík
Suroviny:
králík,
slanina,
sůl,
pepř,
máslo,
víno bílé,
smetana,
mouka hladká,
hořčice,
vývar
Komentáře (5)