Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sváteční kakao

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

bobzbrd

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Do půllitrového hrnku dáme lžičku cukru (při medováku ne), přidáme lžičku kakaa (co se na ní udrží) a promícháme. Zalijeme alkoholem a zamícháme. Krok 2: Dolijeme mlékem a dáme do mikrovlnky na cca 4 min - poloviční výkon. Krok 3: Přikusujeme vánočku, či jinou buchtu. Tento recept mám od kamarádky z Moravy, kde ho dělali se slivovicí. Ale když jsem v Penny objevil Medovák, nemá to chybu!

Zveřejněno 21. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sváteční kakao

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pqBQ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sváteční kakao

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pqBQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

ivulinka: verim i bez kontroly :) Jen teda mne prekvapilo, ze zrovna u autorky, která ma přes 100 receptu s fotkou + ještě bezne pridava fotky k uvarenym receptum (ne jen v obdobi souteze) je pochybnost, ze by neuvařila kakao :)

Frantiska: druhá fotka byla přidaná až dnes, pravděpodobně až jako reakce na zdejší komentáře. Je to patrné v nejnovějších fotografiích, kam se můžeš mrknout, abys uvěřila, že ta druhá tam ještě dnes ráno nebyla.

Na druhé fotce je videt, ze mleko tam je. Nechapu reakce, tak ma Eva radsi vic kakaa.

tejaja: mléko tam určitě je.

Ten oný rcp do "podobných" jsem přidal ich...:-D:-D:-D

Honba za body k zisku nádobí začala, i já si myslím, že tato fotka neodpovídá receptu, kakao si představuji malinko jinak,...nebo že by mléko došlo?

Nechcem kritizovať, ale je v tom hrnčeku mlieko ako sa píše v recepte? :-)

:yes:

Tématické fráze:
jak se vaří kakao, příprava kakaa, jak uvařit kakao, recept na kakao, kakao příprava, kakao recept, kakao s mlékem, jak udělat kakao, recept kakao, jak si uvařit kakao, příprava kakao, recept na přípravu kakaa, kakao-příprava, jak se děla kakao, je zdravé kakao s mlékem, kakao top recepty, jak na přípravu kakaa, uvařit kakao, kakao ,příprava, kakao recepty

Suroviny:
cukr, kakao, mléko,

Přidat fotografie receptu