Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,76 g |
Tuky | 98,38 g |
Vláknina | 18,25 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,36 g |
Sůl | 5,64 g |
Sacharidy | 27,67 g |
Postup přípravy
Podávame s knedlíkom.
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konina na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k576
Moje poznámka
Konina na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k576
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček
vervla před 17 minutami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 3 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 11 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 16 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 16 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 16 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 17 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 17 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 18 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 18 hodinami
Tématické fráze:
koňské maso recepty,
pokrmy z koňského masa,
guláš z koniny,
konsky guláš,
konina maso,
recepty z konskeho masa,
gulaš konina,
guláš z koňského masa,
maso konina,
konina-recepty,
vareni z koniny,
konské maso - recept,
konina maso recepty,
konské maso recept,
recept na gulas z koniny,
konina guláš,
koniny.cz,
jak poznam konske maso,
vařeni konina,
ko ské maso recepty
Suroviny:
maso koňské,
slanina uzená,
olej,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
ocet,
pepř celý,
koření nové koření,
koření hřebíček,
bobkový list,
tymián,
zázvor,
kůra citronová,
mouka hladká,
povidla švestková
Komentáře (15)