Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 308 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,39 g |
Tuky | 11,15 g |
Vláknina | 12,34 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,47 g |
Sacharidy | 32,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí závitky na zelí polévané pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQlX
Moje poznámka
Kuřecí závitky na zelí polévané pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQlX
Nejnovější recepty
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno před 21 hodinami
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Halušky s peperonatou
Přidáno 12. 3. 2025 14:02
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno 12. 3. 2025 13:55
Zapečený bramborový knedlík s brokolicí
Přidáno 12. 3. 2025 13:50
Báč s vinnou klobásou
Přidáno 12. 3. 2025 13:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 46 sekundami
Africké kuře
Tommyk před 15 minutami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 1 hodinou
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 2 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 2 hodinami
Žampionová omáčka
Ashelin před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
PetrHajny před 4 hodinami
Banánové muffiny
Markeeta před 4 hodinami
Kulajda s cibulí
Monika146 před 4 hodinami
Pohankové rizoto s ředkví
TondaJ před 9 hodinami
Tématické fráze:
kureci zavitky,
kuřecí závitek na pivě,
kuřecí závitky na zelí,
zelí s pivem,
kuřecí závitek zelí,
závitky se zelím,
recept na zavitky ze zeli,
kuřecí závitky do trouby,
kuřecí závitky v zelí,
zavitek na pive,
kuřecí závitky zelí,
recept kuřecí závitek zelí,
kureci prsa zeli,
kuřecí závitek se zelím,
recept kuřecí prsa s pivem,
kuřecí prsa na pivě,
závitky zelí,
kuřecí na zelí,
kuřecí prsa zelí recept,
kuřecí a zelí
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
hranolky,
zelí sterilované,
pivo světlé,
mouka hladká,
klobása ostravská
Komentáře (8)