Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,87 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 10,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 45,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPX
Moje poznámka
Rajčatová omáčka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPX
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 1 hodinou
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 11 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 2 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová omáčka,
rajčatová omáčka zavařování,
zavařování dýně,
rajčatove zavařeniny,
rajčatová salsa zavařování,
zavařování rajčatová omáčka,
zavařování rajčatovych omáček videa,
zavařená rajčatová omáčka,
středomořská omáčka,
rajčatová zavařenina,
zavařování omáček,
rajčatová omáčka k zavaření,
rajčatová omáčka zavařenina,
rajčata zavařování s olivami,
omáčka na špagety s olivami,
sterilovana rajcatova omacka,
zavareni rajcatove omacky,
kapari omáčka,
zavařování rajčatové omáčky,
rajčatová omáčka s kapari
Suroviny:
rajče,
česnek,
olej,
cukr,
pepř,
kapary,
olivy černé,
sůl
Komentáře (2)