Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,87 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 10,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 45,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPX
Moje poznámka
Rajčatová omáčka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPX
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 11 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 12 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 3 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 3 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 4 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 4 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 5 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 6 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 8 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 8 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 9 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 9 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová omáčka,
rajčatová omáčka zavařování,
zavařování dýně,
rajčatove zavařeniny,
rajčatová salsa zavařování,
zavařování rajčatová omáčka,
zavařování rajčatovych omáček videa,
zavařená rajčatová omáčka,
středomořská omáčka,
rajčatová zavařenina,
zavařování omáček,
rajčatová omáčka k zavaření,
rajčatová omáčka zavařenina,
rajčata zavařování s olivami,
omáčka na špagety s olivami,
sterilovana rajcatova omacka,
zavareni rajcatove omacky,
kapari omáčka,
zavařování rajčatové omáčky,
rajčatová omáčka s kapari
Suroviny:
rajče,
česnek,
olej,
cukr,
pepř,
kapary,
olivy černé,
sůl
Komentáře (2)