Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená makrela na bylinkách

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Semy.cz

Snadný

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie634 kJ /
151 kcal
Bílkoviny3,98 g
Tuky0,32 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme koření, žampiony nakrájené na menší plátky, pórek a vše jemně osmažíme. Do zapékací misky nakapeme olivový olej, vložíme okořeněné makrely které jsme omyli a osušili. Krok 2: Navršíme osmaženou žampionovou směs a dokola poklademe plátky uvařených brambor, které ještě posypeme červenou paprikou, solí a bazalkou a zakapeme olivovým olejem. Krok 3: Dáme péci do vyhřáté trouby cca na 20 minut a pak ještě pokud máme přepneme na program gril a necháme 5-10 minut dodělat.

Zveřejněno 7. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rl8L

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rl8L

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
makrela do trouby, bylinky na makrely, makrela bylinky, makrela na pánvi, makrela z trouby, uzená makrela zapečená, zapečená uzená makrela, makrela na bazalce, bylinky na makrelu, makrela v troubě, makrely do trouby, zapečená uzená makrela recept, zapečená makrela s brambory, makrela s bazalkou, makrela na bilinkách, zapecenamakrela, recept s zapečenou makrely, top recepty uzená makrela recepty, makrela do z trouby, jak okorenit tofu

Suroviny:
makrela, cibule, žampióny, olej olivový, bazalka čerstvá, sůl, pepř, česnek, paprika sušená sladká, pórek, brambory

Přidat fotografie receptu