Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 479 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,90 g |
Tuky | 22,10 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané smažené žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8zl
Moje poznámka
Nadívané smažené žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8zl
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 9 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 13 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 4 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 4 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 5 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 6 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 7 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 8 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 8 hodinami
Tématické fráze:
nadívané žampióny,
žampióny nadívané,
nadívané žampiony šunkovou nádivkou,
jak očistit žampiony,
zampiony,
nadívané žampiony recept,
smažené žampiony,
nadívaný žampiony,
recepty nadívané žampiony,
očištění žampionů,
recept nadívané žampiony,
recepty vareni nadivane zampiony,
nadivane zampiony,
nadívané houby,
smažené žampiony s nádivkou,
jak očistit žampion,
recept na nadivane zampiony,
smažené žampiony recept,
nadívané bedly,
zampiony smažene
Suroviny:
žampióny,
sýr tavený,
šunka,
mléko,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
tuk
Komentáře (4)