Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí ve vinném těstíčku s bylinkami

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sebena sebena

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie862 kJ /
206 kcal
Bílkoviny10,58 g
Tuky8,31 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy6,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme osolíme a opepříme. Krok 2: Připravíme si těstíčko z uvedených surovin, tak aby nebylo moc husté konzistence asi jako na palačinky. Krok 3: Maso vložíme do těstíčka a necháme půl hodiny odpočinout. Krok 4: Poté maso opékáme na oleji na panvičce do zlatova.

Podáváme buď jen se zeleninou nebo ruzně upravenými brambory.

Zveřejněno 20. 3. 2010

Poznámka autorky sebena

Maso jsem si napíchala na páratka, lépe se vytahuje z těstíčka, ale můžete si ho nechat jen tak nakrájené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mq0E

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mq0E

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Ovšem tohle je převeliká krása, vyzkouším co nejdřív...:yes:
A na fotečky se nemůžu vynadívat (chodím na pokuk i do tvého archivu - opravdu inspirativní :yes::yes::-K ).

Lejdy: víno jsem použila suché, jelikož mi trochu zbylo z oslavy tak jsem ho takhle zužitkovala;-), ale určitě by šlo jakékoliv.

:-p:yes:+12

Vypadá to dost dobře. Nikdy jsem nedělala něco s vínem a tak nevím jaké víno se tam dává (suché,polosuché,..)?

:yes::-p

Paráda a super foto;-);-);-)

Sebeno, paráda, moc se mi to líbí a fotku máš skvělou. Nemusím přemýšlet, máš ode mne jasného 8.boda:yes:

Tak to se mi fakt líbí, řekla bych, že bych to mohla i já!!!:-p:yes::yes:

michsamant 20. 3. 2010 09:57
To sa mi veelmi paci! :yes::yes:

Voňavý receptík:-p:-p, umocněný krásným fotem;-). :-!:-)):yes::yes::-K +5

:-p:yes:+4.

Moc dobře to vypadá.:-p:-p :yes: Já kvůli dětem dělám raději placičky z menších kousků masa - kluci si na tom trénují krájení ;-)

:-p:-p:yes::yes::yes::yes:

Sebena:-) to je nádhera:yes:.Maso v těstíčku dělám moc ráda a líbí se mi,kolik může mít chutí;-).Takže tobě letí druhá boďka a pochvala za krásné fotky;-).

Krasa;-)urcite brzy vyzkousim a posilam bodika:yes:+1:yes:

Tématické fráze:
kureci kousky ve vinnem testicku, vinné těstíčko, vine testicko, kuřeci maso ve vinnem těsticku, kuřecí prsa s bylinkami, losos ve vinném těstíčku, kuřecí stejky ve vineem těstícku, ivona opiolova, kureci kousky v vinnem testicku, kuřecí steak v těstíčku, kureci maso ve vinem testicku, ttesticko s vinem, www rizek ve vinnem testi, losos ve vinem testicku, kuřecí prsa ve viném těstíčku, kuřecí steaky s těstíčku, prsa ve vinnem testicku, drůbeží ve vinném těstíčku, sezamové těstíčko, kuřecí plátek ve vinem těstíčku

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, pepř, olej, víno bílé, mléko, sůl, semínka sezamová, bylinky zelené, omáčka sojová, vejce, mouka hladká

Přidat fotografie receptu