Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,36 g |
Tuky | 14,71 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 47,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Moje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 10 minutami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 16 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 20 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 22 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 7 minutami
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Salát z červené řepy
Radka61 před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 11 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 11 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 12 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 12 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 14 hodinami
Tématické fráze:
bageta s kachním masem,
játra na víně, provencálské koření,
kachní jatýrka,
vepřové maso na sečuanský zpusob,
kachní játra s bagetkou,
jatra v bagetce
Suroviny:
játra kachní,
koření provensálské,
pepř sečuánský,
protlak rajčatový,
sůl,
balsamico,
omáčka worcesterová,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
česnek,
bageta
Komentáře (10)