Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 923 kJ / 1 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,83 g |
Tuky | 125,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og2E
Moje poznámka
Pstruh s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og2E
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 35 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečený pstruh se slaninou,
rybí recepty pstruh,
pstruh recepty,
pečený pstruh s anglickou slaninou,
pstruh na másle se slaninou,
peceny pstruh v anglicke slanine,
pstruh pečený se slaninou,
pečený pstruh s anglickou,
ryba se slaninou,
pstruh slanina cibule,
pstruh pečený v troubě s anglickou,
kapr se slaninou a cibulí,
pstruh pečený v troubě se slaninou,
pstruh na cibuli,
recept pstruh pekáč,
pstruh peceny v anglické slanině,
pstruh v troubě,
nasolení ryby před pečením,
filety s anglickou slaninou,
recept na pstruha
Suroviny:
pstruh,
slanina anglická,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
strouhanka,
bobkový list,
pepř,
sůl,
vývar rybí
Komentáře (23)