Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 748 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,53 g |
Tuky | 41,31 g |
Vláknina | 69,70 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 66,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, zprudka osmahneme, přidáme cibuli na půlkolečka, česnek a celer na plátky, asi 4 minuty restujeme.
Krok 2: Pak přidáme lilek a rajčata nakrájená na kostky, podlijeme polovinou vývaru a dusíme.
Krok 3: Když je maso téměř měkké, přidáme rozmarýn, majoránku, osolíme a opepříme. Jako poslední dáme nakrájené fazolky, zalijeme druhou polovinou vývaru a ještě necháme dusit. Nemusíme zahušťovat, z rajčat a lilku nám vznikne hustá omáčka.
Zveřejněno 13. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYwr
Moje poznámka
Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYwr
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 21 minutami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 3 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 4 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 4 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
jehneci maso recepty,
recepty z lilku,
recepty s lilkem,
jehněčí nejlepší recept,
jehněčí recepty,
recept jehneci plicky,
jehněčí plíčka na smetaně,
jehneci lilek,
jehněčí plíčky na smetaně,
jehněčí plíčky,
maso s lilkem,
hovezi s lilkem,
plíčky na smetaně jehněčí,
tatarák z koňského masa,
maso s lilkem,
tatarák z jehněčího,
varime s lilkem,
lilek hovezi,
recepty na večeři s lilkem,
pličky z jehněčího masa
Suroviny:
kýta jehněčí,
česnek,
celer,
lilek,
rajče,
fazolky zelené,
vývar hovězí,
rozmarýn,
majoránka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (15)