Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládové banány se zmrzlinou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

badak badak

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Nastrouháme do misky čokoládu na hoblinky. Krok 2: Zmrzlinu dáme na 30 minut přemrznout do mrazáku.
Banány oloupeme a podélně rozpůlíme. Krok 3: Na ploché pánvi rozehřejeme máslo s trochou oleje a vložíme banány. Jakmile začnou být opečemy z jedné strany, otočíme je a posypeme bohatě hoblinami čokolády. Krok 4: Přemrzlou zmrzlinu rozkrájíme na delší hranolky, položíme na banány a přesypeme trochou zbylé čokolády. Krok 5: Vezmeme pánev z vařiče, zalijeme připravenou brendy a vrátíme na vařič. Nakloníme pánev, která vzplane (pokud vaříme na plynu) nebo u elektrických vařičů škrtneme sirkou nebo zapalovačem. Krok 6: Oheň sám uhasne a servírujeme horký moučník na talíř, přizdobíme trochou šlehačky okolo banánů.

Zveřejněno 10. 4. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8zE2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8zE2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
banany do mrazaku, jak naservirovat štrudl a zmrzlinu, recepty z jednoho banánu, banány se zmrzlinou, banán se zmrzlinou, banánovo čokoládová zmrzlina, banánovo čokoládová a zmrzlina, banánová čokoládová zmrzlina, banánová zmrzlina s čokoládou, banánova zmrzlina recept s čokoládou, banán do mrazáku, banány v mrazáku, jak naservírovat banán, banány v čokoládě do mražáku, banány s čokoládou, recept do 30minut banany ve čokoládě, banany olej cokolada, zmrazené banány v čokoládě, vaříme z banánů, mrazák na banány

Suroviny:
banán, zmrzlina vanilková, čokoláda, koňak, šlehačka, máslo, olej olivový

Přidat fotografie receptu