Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,10 g |
Tuky | 55,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 29,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené kotletky v bylinkovém čatní se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpp
Moje poznámka
Zapečené kotletky v bylinkovém čatní se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpp
Nejnovější recepty
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 4 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 22 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevné makronky
_Daniela_ před 12 minutami
Jahodová zmrzlina
Ennia před 1 hodinou
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 1 hodinou
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 2 hodinami
Bramboračka
david.k před 2 hodinami
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 4 hodinami
Houskové knedlíky
Lubos74 před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
janickajan před 4 hodinami
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
čatní,
recept pikantní zapečená kotleta,
kotletky,
zapečené kotlety,
pečené kotlety se žampiony,
zapečená kotleta,
čatní z bazalky,
čatní z rajčat,
cuketovo rajčatové čatní,
zapekana kotleta na smetaně,
zapečené kotlety s bramborami,
recept na zapečené kotlety,
vepřové maso zapečené se smetanou,
čatní recept,
kotlety na bylinkách,
zatloukaná roštěná,
vepřové maso s čatní recept,
zapečené kotlety s těstovinami,
vepřové maso s čatní,
vepřové kotlety s čatní
Suroviny:
kotleta,
bylinky,
smetana na vaření,
česnek,
pepř,
koření kari,
zázvor,
sůl bylinková,
olej
Komentáře (5)