Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 837 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,38 g |
Tuky | 32,17 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzenářská kotleta na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gpO3
Moje poznámka
Uzenářská kotleta na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gpO3
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 1 hodinou
Turecká vejce
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 21 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 23 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety aglio olio e peperoncino
Sarka1966 před 9 minutami
Pečené kuře
Lucek před 21 minutami
Škvarkové pagáčky
jamara před 22 minutami
Kantonske kure
Marcela0123 před 25 minutami
Kuřecí čína
Blofas před 31 minutami
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
majeva před 35 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Bertas před 43 minutami
Dušená mrkev
Paulika před 56 minutami
Krémová pórková polévka
sarkatuckova34 před 1 hodinou
Bylinková kuřecí jatýrka na víně
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Tématické fráze:
vepřové maso na tymiánu,
vepřová kotleta na tymiánu,
vepřové kotlety na tymiánu,
kotlety s rýží,
tymián recepty,
maso tymián,
uzenářská sůl,
vepřové kotlety tymián,
kotlety na timiánu,
vepřévá kotleta,
vepřové maso po uzenářsku,
recepty tymián,
kotleta s tymianem,
kotleta,
maso na timianu,
uzenarsky veprovy kotlet,
vepřová kotleta na tymiánu recept,
vepřová kotleta uzenářská,
roštěná uzenářská recept,
vepřová kotleta recepty na tymiánu
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
tymián sušený,
párky,
jíška světlá instantní,
olej,
sůl,
pepř,
masox
Komentáře (10)