Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 970 kJ / 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,15 g |
| Tuky | 38,80 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 498 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 100,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce s cukrem vyšlehat. Přidat mouku a sníh. Pečeme na 220°C. Necháme vychladnout. Studenou naplníme krémem a stočíme.
Krok 2: Krém ze salka: salko dáme vařit na 2 hodiny do papiňáku. Studené otevřeme a vyšleháme s máslem.
Zveřejněno 3. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda( motá se za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kREX
Moje poznámka
Roláda( motá se za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kREX
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
piškotová roláda točená za studena,
studena kuchyně (rolády),
jak smotat roládu,
moučníky za studena,
roláda motaná za studena,
salko v papiňáku,
piskotova rolada za studena,
masové rolády za studena,
masové rolády po studenu,
recepty za studena,
rolada salko,
studena masova rolada,
vaření salka v papináku,
piškotova roláda motaná za studena,
roláda ze salka,
buchta za studena,
točená roláda,
salko papiňák,
masové roládky studená kuchyně,
tatra karamel
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice
Komentáře (21)