Suroviny pro 1
20 ks
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 809 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,71 g |
Tuky | 35,24 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme na jemno (z jednoho kousku rozklepu 2 kousky, tudíž je masa dost, proto píšu 20 kousků).
Krok 2: Do mísy dáme všechny ingredience a pořádně rozmícháme. Naložíme maso a necháme marinovat 24 hodin.
Krok 3: Pak maso opečeme na pánvi jako řízek.
Krok 4: Podáváme s kaší, brambory, hranolky, chlebem a červenou řepou.
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masino à la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq5O
Moje poznámka
Masino à la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq5O
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 6 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 10 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 23 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 3 minutami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 1 hodinou
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 1 hodinou
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 1 hodinou
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 3 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 3 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 5 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 5 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 6 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 7 hodinami
Tématické fráze:
děkansky řizek,
děkanské řízky,
masino,
mášino maso recept,
recept na děkanské řízky,
recepty z vepřové kotlety děkanský řízek,
děkanský plátek,
dekansky rizek recept,
masino ala,
děkanské řízečky,
děkanský řízek recepty,
kuřecí plátky svátečně,
jak dlouho smažir kuřecí řízek,aby byl křehký-měkký,
dekanske rizecky recept,
řízek z drceného chleba,
vepřové maso svátečně,
děkanský vepřový řízek recept,
jak dlouho smažit rošťáci,
řízky svatečne,
top recepty dekanske rizky
Suroviny:
maso,
solamyl,
hořčice plnotučná,
vejce,
pepř,
česnek,
sádlo,
řepa červená
Komentáře (16)