Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 463 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,54 g |
Tuky | 27,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 573 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73PA
Moje poznámka
Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73PA
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 52 minutami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravské zelí
JuliePetule před 35 minutami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 2 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 3 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 4 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci prsicka v testicku,
kuřecí v testíčku,
těstíčko na kuřecí maso,
kurecí nudličky v testíčku,
těstíčko,
vyroba gnochi,
těstíčko na obalování kuřecího masa,
jak se dělá těstíčko,
kuřecí řízky v bylinkovém těstíčku,
kuřecí maso v těstíčku recepty,
maso v bylinkovém těstíčku,
gnochi výroba,
řízky v bylinkovém těstíčku,
kuřecí filety v těstičku,
kureci maso v testicku,
bylinkové kuřecí řízečky,
kuřecí nudličky na bylinkách,
kureci nudlicky na bazalce,
kořeněné těstíčko,
nudličky v těstíčku
Suroviny:
prsa kuřecí,
vejce,
mléko,
sůl,
koření gyros,
mouka polohrubá,
tuk na smažení
Komentáře (8)